Barion Pixel

3m2 zuzmókör kép benne sárga logóval, fa keretben – egyedi zuzmó kivitelezés

Mi lehetne inspirálóbb, mint a természet közelségében lenni, akár a munkahelyünkön vagy az otthonunkban? A zuzmó, ezzel a lenyűgöző, természetes anyaggal lehetőségünk nyílik arra, hogy kis zöld oázist hozzunk létre saját tereinkben. A MOSS ONE csapata hozzásegít Önt ahhoz, hogy természet közeli élményben részesülhessen, mindezt úgy, hogy közben személyes stílusát és ízlését is megőrizheti egyedi zuzmókép formájában.

Újabb Álom Vált Valóra

Legújabb projektünk egy 200 cm átmérőjű, kör formájú, 3m2 területű zuzmókép volt, melyet keretbe foglaltunk. A kivitelezés során a Grass Green Light háttér mellett döntöttünk, melybe beleillesztettük a megrendelő sárga logóját.

Az eredmény egy figyelemfelkeltő, látványos műalkotás, amely nem csak egy zöld szigetként funkcionál a térben, de a márka színeit és az egyedi logót is integrálja magában, így teljes mértékben összhangban van a környezetével.

A műalkotás ára súrolta az 500.000Ft-ot, de az élmény, amit a természet közelségével és a márkaegyediséggel nyújt, mindenképpen felbecsülhetetlen.

 

A MossONE-ban hiszünk a zöld életterek teremtő erejében. Olyan környezetet kínálunk, ahol a természet közelsége és a design találkozik. Mindezt olyan módon, hogy a természetes zöld anyagokat modern belső terekben is elérhetővé tesszük. A személyre szabott zuzmó és moha falaink előnyeit most körbejárjuk, hogy még többet megtudhass a MossONE mágikus zöld világáról.

A mohafal és a zuzmó fal között a legnagyobb különbség az anyagok természetes adottságaiban rejlik. A mohafal dús, zöld textúrája az erdők hangulatát idézi, míg a zuzmó falak lenyűgöző textúrájával és formáival a természet alkotóerejét tárja elénk. A zuzmó falak előnyei között szerepel a karbantartásmentesség, az antiallergén tulajdonságok, a hangelnyelő hatás, és a természetes páratartalom szabályozása.

Mire figyeljek zuzmófal választásnál?

A válasz egyszerű. Először is, gondoljuk át, milyen célból szeretnénk zuzmó falat. Ha egy hangulatos, természet közeli életteret szeretnénk teremteni, akkor a zuzmófal tökéletes választás. Másrészt figyelembe kell vennünk a helyiség adottságait. A zuzmófalak nem igényelnek fényt, vizet vagy karbantartást, így tökéletesen alkalmasak sötét helyeken is, például előszobákban vagy tárgyalótermekben. Innentől már csak a megfelelő dizájnt érdemes kiválasztani katalógusból.

Egyedi zuzmó képeket érdemes otthon csinálni?

Nos, a válaszunk erre a kérdésre az, hogy bár az otthoni készítésű zuzmó képeknek megvan a maguk varázsa, a profi kivitelezésben rejlik a valódi minőség. A MossONE csapata nagy tapasztalattal rendelkezik a zuzmó képek tervezésében és gyártásában. Minden zuzmó képünket egyedileg, kézzel gyártjuk budaörsi manufaktúránkban, a legjobb minőségű zuzmót használva. Így minden egyedi zuzmó képünk egyedi, a legjobb minőségű és hosszú élettartamú.

Egy 200 cm átmérőjű kör zuzmó képünkhöz például ~20kg zuzmót válogattunk le, amit kézzel helyezünk el a kiválasztott háttéren. Ez a fajta kézi munka és gondos odafigyelés teszi a MossONE zuzmó falakat és képeket egyedülállóvá. A zuzmó kép a természet egy darabja otthonodban, ami mindig friss, zöld, és szépséges látványt nyújt.

Szeretne Ön is egy ilyen egyedi, természetközeli zöld oázist az otthonában vagy az irodájában?

Mi, a MOSSONE csapatával, nagy örömmel segítünk Önnek megvalósítani ezt a zöld álmot.

Látogasson el oldalunkra, és kérjen díjmentes látványtervet tőlünk. Hiszünk abban, hogy mindenki érdemes arra, hogy zuzmó álmai valóra váljanak. További információkért, kérjük látogasson el a következő oldalra: https://moss-one.eu/egyedi-zuzmo-ajanlatkeres/

#zuzmó #zuzmófal #zuzmókép #zuzmó #céglogó #mohafal #wallgo #mohalom #mossone

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KÉRD INGYENES LÁTVÁNYTERVED
Feltöltött képed alapján