Referenciáink

Tekintse meg alább referenciáinkat, csapatunk munkáit az elmúlt évekből. Mivel a zuzmóképeinkkel egyedi dizájn varázsolható minden belső térbe, így prémium ügyfeleink elsősorban az egyedi tervezésű zuzmófalak kivitelezése iránt érdeklődnek.

Az alábbi képek használhatóak egyedi inspirációként is.

Hotel zuzmó falak

Több hotelbe is beépítésre kerültek zuzmófalaink. A legnépszerűbb helyiségek a fürdőszoba, zuzmó-wellness, zuzmó-lobby a zuzmó csempék és egyedi zuzmó képeink számára.

Előtér – 3D zuzmó csempék

Az előkészítő munka nagy része műhelyünkben zajlik, azonban egyedi kivitelezéseknél természetesen a szakszerű felszerelést profi, gyakorlott csapatunk végzi helyszínen.

Éttermi munkák

Gyakori ügyfeleink az éttermek, vendéglátó helyek, ugyanis zuzmó falaink gondozásmentesek, csupán a páratartalomra szükséges ügyelni és tartósan puhák maradnak, színüket több 10 évig őrzik!

Egyedi variációk

Még használatra kész alaptermékeinkkel is (keretes zuzmó képek, zuzmó csempék) számtalan belsőépítészeti variáció hozható létre. Zuzmó képeink sokszínűsége miatt a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt. Termékeink könnyedén variálhatóak: kezdve a zuzmócsempe körtől egészen a zuzmó hatszögig.

Zuzmó falaink válogatás nélkül

Ahogy korábban már említetük: a zuzmóból és természetes alapanyagokból létrehozott zuzmó falainknak csak a képzelet szab határt. Alább mutatjuk a legkülönfélébb megvalósításokat. Jól látható, hogy akár egy rejtett LED világítás is milyen mértékben képes feldobni egy szinte “térbe-harapó”, pihe-puha zuzmó falat.

Céglogók, feliratok

Keresett megoldás a különböző zuzmóból készített céges feliratok, céges u.n. brand megoldások.

Lehetőség van 3D habszivacs feliratra, a legattraktívabb megoldás azonban a zuzmó háttérrel díszített 3D habszivacs céges felirat vagy logó.