Rólunk

Immáron 8 éve foglalkozunk élő növény-, és zuzmófalak tervezésével és kivitelezésével, Magyarországon elsők között elkezdvén ezt az úttörő tevékenységet.

Több év gyakorlat után azt tapasztaltuk, hogy a Magyarországon elérhető megoldások szerkezetileg alkalmatlanok egy jól fenntartható zöldfal kialakítására.

Tapasztalataink kiteljesedése után megalapítottuk 2015-ben a Zöldfalkert Kertészeti Kft​-t, majd 2020-ban a Compact Nature Kft.-t mely azóta is a sikerre vezető Minigarden© termékcsoport kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

Azonban, mivel nem minden helyszín alkalmas a buja, élő növényfalak installációjára (nincs hálózati víz, vagy csatorna kiállás), ezért 2020-ban megalapítottuk a MossONE brand-et, hogy stabilizált és karbantartásmentes növényfalakat is tudjunk ügyfeleinknek kínálni, melyek semmilyen infrastruktúrát nem igényelnek

Tervezés és előre gyártott termékek

Kiterjedt gyakorlatunkra támaszkodva az elmúlt években számos alkalommal terveztünk és építettünk elégedett ügyfeleink részére fenntartható növényfalakat, zöldfalakat.

 A MossONE zuzmó termékeket budaörsi manufaktúránkban állítjuk elő.

 Érdeklik előre elkészített zuzmó termékeink?

Kivitelezés

Igény esetén természetesen kültéri kivitelezést is vállalunk, melynek előkészületeit budaörsi manufaktúránkban, és installációját terepen végezzük el. Minden kivitelezésnél körültekintően járunk el, egyedi igényeknek megfelelően.

Szeretne egyedi zuzmó falat? Megrendelés után két hét az átlagos kivitelezésünk.